Se curata ficatul si se impaneaza cu slanina. Se asaza intr-o tava, dar pe un gratar, ca sa nu se moaie in sosul din tava. Se pun in tava 2-3 linguri
Se curata ficatul si se impaneaza cu slanina. Se asaza intr-o tava, dar pe un gratar, ca sa nu se moaie in sosul din tava. Se pun in tava 2-3 linguri otet, ceapa taiata felii, cimbrul, patrunjelul, frunza de dafin. Se unge ficatul de 2-3 ori la inceput cu untura, apoi cu zeama de carne. Se acopera cu o hirtie unsa si se tine cam 45 minute la cuptor. Se incearca daca e gata cu un ac lung. Zeama care iese trebuie sa fie rosie, dar nu singe. Cind e gata se scoate. In sosul din cratita se adauga 2 linguri zeama de carne si una de otet, amestecind cu lingura ca sa se ia rumeneala de pe fund. Se trece prin sita. Se adauga o lingura de smintina si se potriveste de sare. Se incalzeste pe masina de gatit.
Ficatul se taie felii, se aseaza pe farfurie cu cartofi prajiti Sosul se serveste separat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii