Ficatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare, piper si o lingura de unt.
Ficatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare, piper si o lingura de unt. Se tine la foc mediu o ora, dupa care se intoarce, se adauga jumatate din cantitatea de vin si se lasa sa se patrunda bine.
Separat se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu o lingura de unt si putina sare. Se scad pe foc mic si cand s-au inmuiat bine se adauga vinul si cateva boabe de piper. Se scoate ficatul si se rastoarna peste el sosul de ciuperci.
Se serveste imediat.
Alte mancaruri care contin ciuperci:
Ciulama de ciuperci
Piept de pui cu ciuperci
Spaghete cu rosii si ciuperci
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaReteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii