Ficatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare, piper si o lingura de unt.
Ficatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare, piper si o lingura de unt. Se tine la foc mediu o ora, dupa care se intoarce, se adauga jumatate din cantitatea de vin si se lasa sa se patrunda bine.
Separat se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu o lingura de unt si putina sare. Se scad pe foc mic si cand s-au inmuiat bine se adauga vinul si cateva boabe de piper. Se scoate ficatul si se rastoarna peste el sosul de ciuperci.
Se serveste imediat.
Alte mancaruri care contin ciuperci:
Ciulama de ciuperci
Piept de pui cu ciuperci
Spaghete cu rosii si ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii