Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de ficat se trec prin faina.
Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de ficat se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.
Ficatul de porc pane se serveste cald, cu diferite garnituri.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mere
Comentarii