Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un vas cu unt fierbinte, la
Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un vas cu unt fierbinte, la rumenit. Se gatesc bine, fara sa fie lasate in sange.
Se serveste cu patrunjel tocat presat deasupra.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii