Pentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin piper, se ung cu unt si se pun la fript.
Pentru ficatul la gratar cu unt si patrunjel se curata ficatul si se taie felii cat mai egale ca grosime. Se presara cu putin piper, se ung cu unt si se pun la fript pe gratarul incins, la foc potrivit, tinandu-se 10 — 15 minute. In acest timp se mai ung odata si se intorc de doua ori pe o parte si pe alta. Se sareaza. Ficatul prea fript pierde din gust si din fragezime. Trebuie servit imediat. Cand este gata, se asaza pe o farfurie fierbinte, se pune pe fiecare felie de ficat o bucatica mica de unt proaspat cu putina verdeata.
Ficatul la gratar se serveste cu garnitura de legume si salata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn preparat rapid, nu foarte costisitor și la îndemana oricui vrea să mănânce sănătos. Chiar și...
Pate din alune/nuci caju si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii