Ficatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat, se da prin faina si se pr
Ficatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat, se da prin faina si se prajeste in unt fierbinte. Se tin feliile in ulei cate doua minute pe fiecare parte, se sareaza si se scot pe o farfurie mare. Se stoarce un sfert de lamaie in sosul in care s-a prajit ficatul, se toarna peste ficat, se acopera cu verdeata tocata si se asorteaza cu felii de lamaie.
Se serveste imediat, cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete care contin carne:
Mazare cu carne
Tocanita de vita
Chiftele
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii