Ficat pane

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ficat pane

Ingrediente

  • ficat de porc
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.

Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si la tigaie cu ei.


Se poate servi cu sos de rosii si maioneza.

Pofta buna!

Reteta Ficat pane a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu ficat gasiti aici:

Rulouri cu ficat,

Ficat cu boia,

Ficat de vitel umplut si sparanghel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori