Pentru ficat prajit simplu cu unt si faina ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el se tine timp de 1/4 de ora in lapte, apoi se usuca bine intr-un servet curat.
Pentru ficat prajit simplu cu unt si faina ficatul care urmeaza sa fie prajit nu trebuie spalat; el se tine timp de 1/4 de ora in lapte, apoi se usuca bine intr-un servet curat. Ficatul se taie in bucati de aceeasi grosime pentru ca la prajit sa se incinga cit mai uniform posibil. Astfel pregatit ficatul se presara cu piper pisat se da prin faina si se prajeste in unt sau untura fierbinte timp de 10 minute pe o parte, apoi pe cealalta. Cand se intoarce, nu trebuie infipta furculita in ficat pentru ca sa nu se scurga zeama. Ficatul prajit prea tare isi pierde gustul; cu cit se tine mai mult pe foc, cu atit devine mai tare si mai putin gustos. Se sareaza abia cand este aproape gata.
Se serveste pe platou cald cu garnitura de legume sau cu un sos oarecare.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii