Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa
Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa fie pus pe foc vasul. Se scurge apoi, se stropeste cu putin ulei, sare si piper si se amesteca. Se pune intr-un vas uleiul cu usturoiul, se incinge si se adauga ficateii. Cand sunt aproape gata, se adauga ketchupul, piperul, boiaua, sarea si cimbrul. Se calesc putin si se sting cu vin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii