Fileul de porc cu castraveti este o reteta de inspiratie asiatica, care se gateste foarte usor si rapid.
Mod de preparare:
Carnea se taie fasii subtiri, se pune intr-un castron peste care se adauga usturoiul pisat, ardei iute taiat rondele, ghimbirul ras si sos de soia.
Ceapa se taie pe lungime si se caleste 2 minute in ulei. Se Scoate ceapa si, in uleiul ramas, se pune amestecul de carne si se prajeste cca 5 minute. Apoi se scoate carnea si se calesc, 2 minute, castravetii taiati rondele fine. Se pun apoi in acelasi vas carnea,c eapa, castravetii si se mai amesteca pe foc 2 minunte, dupa care se presara susan.
Fileul de porc se serveste cald, alaturi de orez fiert pe abur sau taietei de orez.
Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati
Supa crema de mazarePlacintelele cu pui, cremoase in interior si aromate, servite alaturi de o salata, pot fi o alternativa delicioasa pentru un...
Placintele cu puiDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii