Taiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline, puneti feliile la prajit la foc puternic, 3 minute pe fiecare
Taiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline si puneti feliile la prajit la foc puternic, 3 minute pe fiecare parte.
Se stinge cu vin alb. Se lasa cateva minute la fiert. Se adauga smantana si piperul alb/verde, se amesteca putin si se sareaza. Se lasa la fiert inca 2-3 minute la foc puternic. Daca nu se leaga sosul (din cauza smantanii), legati sosul cu putin amidon.
Se poate servi cu orez natur, orez wild, orez basmati sau orez thai.
Pofta buna!
Reteta File de porc cu sos de piper a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlete de porc la cuptor,
Cotlete de porc inabusite,
Cotlete de porc cu sos de vin
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii