Taiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline, puneti feliile la prajit la foc puternic, 3 minute pe fiecare
Taiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline si puneti feliile la prajit la foc puternic, 3 minute pe fiecare parte.
Se stinge cu vin alb. Se lasa cateva minute la fiert. Se adauga smantana si piperul alb/verde, se amesteca putin si se sareaza. Se lasa la fiert inca 2-3 minute la foc puternic. Daca nu se leaga sosul (din cauza smantanii), legati sosul cu putin amidon.
Se poate servi cu orez natur, orez wild, orez basmati sau orez thai.
Pofta buna!
Reteta File de porc cu sos de piper a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlete de porc la cuptor,
Cotlete de porc inabusite,
Cotlete de porc cu sos de vin
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii