Filet de porc cu sos de piper

Taiati carnea felii subtiri (15 mm) Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fieca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Filet de porc
  • 400 smîntîna (de frisca)
  • 100 ml vin alb
  • piper boabe -alb
  • verde
  • negru
  • ceva ulei de masline(sau floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare

Taiati carnea felii subtiri (15 mm)

Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fiecare parte.Se stinge cu vin alb.Se adauga smîntîna si piperul alb/verde si se amesteca putin si se sareaza.Se lasa la fiert înca 2-3 minute la foc puternic.

Daca nu se leaga sosul(din cauza smîntînii..ca fiecare gaseste altceva) ,legati sosul cu putin amidon.


Se serveste cald cu orez natur/wild/basmati/thai..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori