Filet de porc cu sos de piper

Taiati carnea felii subtiri (15 mm) Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fieca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Filet de porc
  • 400 smîntîna (de frisca)
  • 100 ml vin alb
  • piper boabe -alb
  • verde
  • negru
  • ceva ulei de masline(sau floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare

Taiati carnea felii subtiri (15 mm)

Încingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fiecare parte.Se stinge cu vin alb.Se adauga smîntîna si piperul alb/verde si se amesteca putin si se sareaza.Se lasa la fiert înca 2-3 minute la foc puternic.

Daca nu se leaga sosul(din cauza smîntînii..ca fiecare gaseste altceva) ,legati sosul cu putin amidon.


Se serveste cald cu orez natur/wild/basmati/thai..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci