Filet mignon umplut cu legume se pregateste simplu. Este o rulada de carne cu legume care poate fi servita atat ca aperitiv cat si ca fel principal.
Muschiuletul am inceput sa-l "derulez" cu grija, folosind un cutit lung si foarte taios, pana cand l-am desfacut de tot si i-am dat o forma rectangulara. I-am taiat capetele de la inceput si ulterior le-am taiat bucatele marunte pe care le-am amestecat in umplutura. Dupa ce l-am derulat, i-am pus o folie transparenta peste si l-am "batut" un pic cu ciocanul de snitele. L-am sarat si piparat bine, apoi i-am pregatit o marinata.
Prietena mea facuse o marinata cu vin rosu, ulei si ceva ierburi, dar eu avand doar legume in umplutura mi-am zis ca-i fac o marinata din ulei, vin alb si usturoi. De obicei marinatele le pregatesc intr-o punga de plastic cu zipper pe care le asez frumos intr-o cana de plastic ca sa-mi fie mai usor sa torn si sa amestec ingredientele. Deci, carnita pusa la marinat in punga am lasat-o in frigider pret de vreo doua ceasuri, timp in care m-am apucat si de umplutura.
Legumele le-am calit. Muschiuletul la umplut, apoi la rulat si prins cu scobitori ca sa nu se desfaca. Cuptorul l-am incalzit si am lasat file-ul vreo 50 minute intorcandu-l din cand in cand.
Reteta Filet mignon umplut cu legume a fost propusa de Ria pe forum culinar.ro
Serviti filet mignon cu legume cu garnitura preferata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii