Filet mignon umplut cu legume se pregateste simplu. Este o rulada de carne cu legume care poate fi servita atat ca aperitiv cat si ca fel principal.
Muschiuletul am inceput sa-l "derulez" cu grija, folosind un cutit lung si foarte taios, pana cand l-am desfacut de tot si i-am dat o forma rectangulara. I-am taiat capetele de la inceput si ulterior le-am taiat bucatele marunte pe care le-am amestecat in umplutura. Dupa ce l-am derulat, i-am pus o folie transparenta peste si l-am "batut" un pic cu ciocanul de snitele. L-am sarat si piparat bine, apoi i-am pregatit o marinata.
Prietena mea facuse o marinata cu vin rosu, ulei si ceva ierburi, dar eu avand doar legume in umplutura mi-am zis ca-i fac o marinata din ulei, vin alb si usturoi. De obicei marinatele le pregatesc intr-o punga de plastic cu zipper pe care le asez frumos intr-o cana de plastic ca sa-mi fie mai usor sa torn si sa amestec ingredientele. Deci, carnita pusa la marinat in punga am lasat-o in frigider pret de vreo doua ceasuri, timp in care m-am apucat si de umplutura.
Legumele le-am calit. Muschiuletul la umplut, apoi la rulat si prins cu scobitori ca sa nu se desfaca. Cuptorul l-am incalzit si am lasat file-ul vreo 50 minute intorcandu-l din cand in cand.
Reteta Filet mignon umplut cu legume a fost propusa de Ria pe forum culinar.ro
Serviti filet mignon cu legume cu garnitura preferata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii