1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica. 2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din ame
1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica.
2. Puneti carnea intr-un castron, adaugati o lingura rasa din amestecul de condimente (enibahar, scortisoara, ghimbir, cuisoare, nucsoara, piper si cardamon), puneti pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.
3. Potriviti de sare, si eventual piper, daca doriti sa fie mai picant, si framantati bine ingredientele.
4. Formati cu palmele umede mici bilute se marimea unei nuci.
5. Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.
6. Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu o garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii