Condimentam carnea, o framantam si formam bilute. Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui alternand cu bilutele de
Condimentam carnea, o framantam si formam bilute.
Taiem rondele cartofii, ceapa, rosiile si ardeii si le tragem pe frigarui alternand cu bilutele de carne.
Le frecam cu condimente si le impachetam in folie.
Le prajim 20 de minute.
Alte retete recomandate
Zacusca cu ciuperci
Dovlecei umpluti
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii