Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu
Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu o lingurita de ulei si se pune ficatul numai o clipa pana incepe sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Se da deoparte si se pun cate 4 bucati pe o frigare mica alternand cu felii de slanina si felii de ciuperci. Se ung cu o pana cu unt si se presara pesmet. Se infierbanta gratarul si se aseaza friganelele. Se frig in 15 minute pe foc potrivit. Se sareaza cand sunt aproape gata.
Cu legume si salata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii