Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o fr
Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o frigare. Se pun pe gratarul incins si se lasa 15 minute, avand grija sa se rumeneasca pe toate partile.
Se servesc fiebinti cu bucati de porumb copt.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii