Frigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.
Se taie carnea de miel in cuburi mari, care se pun sa se marineze in suc de lamaie, 3 linguri de ulei, cimbru. Se acopera si se tine la frigider timp de o ora.
Untul moale se amesteca cu cimbrul si maslinele tocate marunt, sare si piper. Se taseaza untul intr-un vas si se pune la frigider.
Se scoate carnea marinata, se pune pe tepuse si se frige pe gratarul incins. Dupa 6 minute, se sareaza si se pipareaza.
Frigaruile de miel se servesc calde, cu rulouri de unt aromat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii