Frigarui de miel cu unt aromat

Frigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.

Timp pregatire
92 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de miel
  • 100 gr unt
  • 8 masline verzi
  • o lamaie
  • cimbru verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de miel in cuburi mari, care se pun sa se marineze in suc de lamaie, 3 linguri de ulei, cimbru. Se acopera si se tine la frigider timp de o ora.

Untul moale se amesteca cu cimbrul si maslinele tocate marunt, sare si piper. Se taseaza untul intr-un vas si se pune la frigider.

Se scoate carnea marinata, se pune pe tepuse si se frige pe gratarul incins. Dupa 6 minute, se sareaza si se pipareaza.


Frigaruile de miel se servesc calde, cu rulouri de unt aromat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori