Frigarui de miel cu unt aromat

Frigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.

Timp pregatire
92 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de miel
  • 100 gr unt
  • 8 masline verzi
  • o lamaie
  • cimbru verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de miel in cuburi mari, care se pun sa se marineze in suc de lamaie, 3 linguri de ulei, cimbru. Se acopera si se tine la frigider timp de o ora.

Untul moale se amesteca cu cimbrul si maslinele tocate marunt, sare si piper. Se taseaza untul intr-un vas si se pune la frigider.

Se scoate carnea marinata, se pune pe tepuse si se frige pe gratarul incins. Dupa 6 minute, se sareaza si se pipareaza.


Frigaruile de miel se servesc calde, cu rulouri de unt aromat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc