Frigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.
Se taie carnea de miel in cuburi mari, care se pun sa se marineze in suc de lamaie, 3 linguri de ulei, cimbru. Se acopera si se tine la frigider timp de o ora.
Untul moale se amesteca cu cimbrul si maslinele tocate marunt, sare si piper. Se taseaza untul intr-un vas si se pune la frigider.
Se scoate carnea marinata, se pune pe tepuse si se frige pe gratarul incins. Dupa 6 minute, se sareaza si se pipareaza.
Frigaruile de miel se servesc calde, cu rulouri de unt aromat.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiUn gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa fac o...
Gulas de vitelIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcImi amintesc cu drag de ziua de 9 martie cand eram copil.Mirosea a sfintisori toata casa pe care mama ii pregatea mereu in...
Sfintisori
Comentarii