Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de
Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de curcan se infasoara o bucata de ananas, si, alternand cu alte bucatele de ananas, se infige in frigare. In cele doua capete ale frigarii se infige cate o felie groasa de mere. Se presara cu praf curry, se unge cu ulei si se frige deasupra jaraticului pana se rumeneste bine.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii