Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de
Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de curcan se infasoara o bucata de ananas, si, alternand cu alte bucatele de ananas, se infige in frigare. In cele doua capete ale frigarii se infige cate o felie groasa de mere. Se presara cu praf curry, se unge cu ulei si se frige deasupra jaraticului pana se rumeneste bine.
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii