Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si c
Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in cubulete de doi-trei centimetri grosime si se sareaza. Dupa ce au fost spalate si curatate, rosiile si ceapa se taie in rondele, iar ardeii grasi se taie in cubulete.
Pe fiecare frigaruie se infig, alternativ, bucatile de carne, ardeii verzi si cei rosii, ceapa si rosiile. Se asaza pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu untura, ca sa nu se lipeasca legumele, intorcandu-se pe toate partile. Se pot pune, de asemenea, in frigarui, bucatele de costita afumata, sau carnaciori picanti.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii