Figaruile de pui cu legume sunt ideale pentru gratar. Frigaruile se pregatesc foarte usor, asigurandu-va si garnitura pentru carnea pregatita la gratar.
Amestecam mustarul cu mierea, sosul de soia si uleiul de arahide pana arata ca o maioneza. Condimentam si adaugam frunzulitele de rozmarin, laptele batut. Amesteacm bine si turnam peste carnea taiata in bucati generoase. Amestecam bine, acoperim si lasam peste noapte in frigider.
Spalam si curatam legumele. Le taiem bucati/felii. La ciuperci eu am rupt codita.
Bagam legumele si carnea pe bete, dupa cum avem pofta.
Din legumele ramase, am facut si citeva frigarui vegetale. Le-am pus pe gril electric pana s-au rumenit. Pentru ca aveam si niste porumb fiert, l-am grilat putintel si l-am servit pe linga frigaruile vegetale stropit tot cu ulei de masline si otet balsamic.
Reteta Frigarui de pui a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Am servit frigaruile de pui cu salata de cartofi cu iarba ciorii si masline + salata de castraveti cu aceeasi iarba, ulei si otet de mere. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii