Toaca carnea de vita si de porc, sau taie-le foarte marunt. Condimenteaza cu piper, sare cu usturoi si sare, amesteca bine, dupa care congeleaza la f
Toaca carnea de vita si de porc, sau taie-le foarte marunt. Condimenteaza cu piper, sare cu usturoi si sare, amesteca bine, dupa care congeleaza la frigider. Inainte de a le praji formeaza cilindrii de 4 cm grosime si infige-i pe frigarui. Pe capatul frigaruilor infige rosii. Unge-i cu ulei si prajeste-i peste jaratic in timp ce ii invarti frecvent.
Alte retete recomamdate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii