Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare. Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete
Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare.
Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete.
Peste carnea de porc se aseaza pe rand slanina si ardeiul.
In cele doua capete ale frigaruiului se aseaza ceapa. Se adauga sare si se presara cimbru. Se ung cu ulei si se prajesc pe gratar.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii