Frigarui din file de porc

Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare. Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g file de porc
  • 160 g de slanina
  • 8 ceapa verde
  • 2 ardei verzi mari
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in felii subtiri, se bate putin si se adauga sare.

Slanina se taie felii subtiri, ceapa se curata, iar ardeiul se taie cubulete.

Peste carnea de porc se aseaza pe rand slanina si ardeiul.

In cele doua capete ale frigaruiului se aseaza ceapa. Se adauga sare si se presara cimbru. Se ung cu ulei si se prajesc pe gratar.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci