Frigaruile din mici si legume sunt delicioase, foarte usor de facut si dau un alt aspect banalilor mici. Puteti sa pregatiti aceste frigarui oricand iesiti la iarba verde.
Mod de preparare:
Peste compozitia de mici am mai adaugat ardei iute taiat marunt ,cimbru tocat ,un praf de usturoi si unul de boia dulce.
Ardeiul gras si ceapa le-am taiat in bucati potrivite le-am condimentat cu sare, si un praf de usturoi.
Din compozitia de mici am facut bilute mai mari pe care le-am pus alternativ pe tepusele de frigarui cu ardeiul gras, ceapa si rosii cherry.
Le-am stropit cu un pic de ulei si le-am asezat (in cazul meu ) la prajit in cuptorul cu halogen.
Se pot face pe gratar sau chiar in cuptorul obisnuit.
Frigaruile din mici si legume se servesc impreuna cu un sos de rosii dulce picant.
Reteta de frigarui din mici si legume a fost propusa de lorynov pe forumul Culinar.ro.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii