Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se ame
Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu mustarul. Cu pasta astfel obtinuta se ung feliile de carne si se aliniaza pe rand una langa cealalta. Se rumenesc in uleiul asezonat cu condimente deasupra carbunelui incins.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii