Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se ame
Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu mustarul. Cu pasta astfel obtinuta se ung feliile de carne si se aliniaza pe rand una langa cealalta. Se rumenesc in uleiul asezonat cu condimente deasupra carbunelui incins.
Alte retete recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneEste o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
Foi napolitana cu blat de nugaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii