Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infip
Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infipte pe tepuse se intercaleaza bucati de slanina. Tepusele se aseaza una linga alta, pe fundul unei cratite, in care am pus putin ulei. Se pipereaza, se presara cu cimbru si se sareaza. Din timp in timp se picura cite putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de a fi gata se adauga vinul alb. Se acopera si se mai tin pe foc pina scade vinul
Se servesc cu mamaliguta sau cartofi natur
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii