Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infip
Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infipte pe tepuse se intercaleaza bucati de slanina. Tepusele se aseaza una linga alta, pe fundul unei cratite, in care am pus putin ulei. Se pipereaza, se presara cu cimbru si se sareaza. Din timp in timp se picura cite putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de a fi gata se adauga vinul alb. Se acopera si se mai tin pe foc pina scade vinul
Se servesc cu mamaliguta sau cartofi natur
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtM-am gandit eu sa imprietenesc carnita cu diverse legume din gradina....asa printre ploi torentiale ne mai strecuram si...
Chiftelute imprietenite ( guguloaie)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii