Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infip
Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infipte pe tepuse se intercaleaza bucati de slanina. Tepusele se aseaza una linga alta, pe fundul unei cratite, in care am pus putin ulei. Se pipereaza, se presara cu cimbru si se sareaza. Din timp in timp se picura cite putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de a fi gata se adauga vinul alb. Se acopera si se mai tin pe foc pina scade vinul
Se servesc cu mamaliguta sau cartofi natur
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Comentarii