Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime. Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime. Carnea se tai
Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime.
Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime.
Carnea se taie in bucati de 4 cm lungime si 2 cm latime, se sareaza si se pipereaza, apoi se curata cepele mici.
Pe fiecare betisor se infige o bucata de carne, o ceapa mica, o bucata de ardei, in aceasta ordine pana cand betisorul se umple.
Cepele mari se curata si se taie . Rosiile se taie cubulete.
Se ia un vas in care sa incapa frigaruile si se aseaza un strat de rosii si ceapa. Peste ele se pun frigaruile. Se pun cateva bucatele de unt. Se mai aseaza un strat de rosii si de ceapa, apoi un strat de frigarui, pana cand ultimul strat este de rosii. Vasul se acopera si se fierbe la foc mic sau se baga la cuptor. Rosiile isi vor lasa zeama. Se fierbe pana cand aceasta scade. Daca vii se pare ca nu este fiarta suficient carnea, se adauga putina apa calda si se continua fierberea pana cand zeama scade.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii