Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime. Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime. Carnea se tai
Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime.
Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4 cm lungime si 3 cm latime.
Carnea se taie in bucati de 4 cm lungime si 2 cm latime, se sareaza si se pipereaza, apoi se curata cepele mici.
Pe fiecare betisor se infige o bucata de carne, o ceapa mica, o bucata de ardei, in aceasta ordine pana cand betisorul se umple.
Cepele mari se curata si se taie . Rosiile se taie cubulete.
Se ia un vas in care sa incapa frigaruile si se aseaza un strat de rosii si ceapa. Peste ele se pun frigaruile. Se pun cateva bucatele de unt. Se mai aseaza un strat de rosii si de ceapa, apoi un strat de frigarui, pana cand ultimul strat este de rosii. Vasul se acopera si se fierbe la foc mic sau se baga la cuptor. Rosiile isi vor lasa zeama. Se fierbe pana cand aceasta scade. Daca vii se pare ca nu este fiarta suficient carnea, se adauga putina apa calda si se continua fierberea pana cand zeama scade.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSupa de mugur de vițel, cu chimen, este cea mai apreciată supă preparată de mine. Tuturor prietenilor și familiei le...
Supa de mugur de vitel, cu chimen
Comentarii