Pieptul de pui se taie bucatele mici, ciupercile se spala si se curata, li se tai coditele, ardeiul rosu se taie bucati cat ciupercile. Pe frigarui se
Pieptul de pui se taie bucatele mici, ciupercile se spala si se curata, li se tai coditele, ardeiul rosu se taie bucati cat ciupercile. Pe frigarui se pun alternativ cate o bucate de pui, ardei, ciuperca. Dupa ce toate frigaruile sunt gata, se aseaza una langa alta intr-o tava in care s-a turnat putin ulei. Peste frigarui se pune din belsug vegeta, piper si boia. Se coc in cuptorul incins la foc mare circa 30 de minute, intorcandu-se o data la mijlocul timpului.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii