Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml
Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml de supa si se lasa la foc mic pt 30 de min. Se unge o tava cu unt, se aseaza carnea in tava, se pun peste feliile de ceapa, ardei si banane.
Sosul: se incinge margarina, se adauga condimentele si faina, restul de 250 ml de supa, iar la final frisca si branza topita. Se amesteca totul pe foc pana iese o crema omogena. Se toarna peste carnea din tava si se da la cuptor pt 20-30 de min.
Se serveste cu garnitura de orez
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii