Se condimenteaza carnea cu sare si piper. Se curata ceapa si legumele, si se tai marunt. Se pune untura la incins si, amestecand continuu, se prajeste
Se condimenteaza carnea cu sare si piper. Se curata ceapa si legumele, si se tai marunt. Se pune untura la incins si, amestecand continuu, se prajeste carnea timp de 6 minute, dupa care se scoate din tigaie. Se rumenesc putin legumele si un sfert de ceapa, se presar cu faina si boia, iar apoi se toarna ¼ l supa de pui si se lasa pe foc pana clocoteste. Se adauga maghiranul, caperele, foaia de dafin si feliile de lamaie. In aceasta zeama se fierbe inabusit carnea. Se topeste untul, si se calesc legumele si ceapa ramasa. Se adauga 1/8 l supa si se fierbe acoperit cu un capac timp de 5 minute. Carnea si legumele se asaza pe farfurii. Sosul se amesteca cu smantana si se fierbe 2-3 minute.
Se serveste cu orez fiert.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezAzi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.
Oua umplute cu legume si cascaval Delaco
Comentarii
Adaugă comentariu