Friptura cu crusta de verdeata

Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun ierburile aromatice, cam cate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O bucata de muschi sau pulpa de porc (cam 1 kg)
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • maghiran
  • oregano
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun ierburile aromatice, cam cate o lingurita din fiecare, pe carne. Se pune boia, vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava.
Se serveste cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Reteta Friptura cu crusta de verdeata a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete de friptura gasiti aici:

Friptura impletita,

Friptura in ulei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc