Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult, adaugam putina apa. Apoi adaugam gemul,
Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult, adaugam putina apa. Apoi adaugam gemul, amestecam bine si lasam sa se raceasca. Inmuiem feliile de paine in 250 ml lapte, apoi le zdrobim cu o furculit. Batem oul, adaugam frisca, punem sarea si ardeiul. Prelucram carnea impreuna cu pasta de paine, cu amestecul de ceapa si gem si de ou cu smantana, iar la urma adaugam zeama si coaja de lamiae. Ungem o tava cu margarina si punem in ea compozitia de carne. Presaram deasupra migdalele, intepam cu frunzele de lamaie si prajim in cuptorul preincalzit aprox. 15 minute. Batem ouale impreuna cu lapte, curcuma, sare, ardei, apoi turnam acest amestec peste compozitia de carne prajita pe jumatate. Mai prajim 25-30 de minute.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii