Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult, adaugam putina apa. Apoi adaugam gemul,
Prajim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ghimborul si curry, amestecam 2-3 minute, iar daca scade zeama mult, adaugam putina apa. Apoi adaugam gemul, amestecam bine si lasam sa se raceasca. Inmuiem feliile de paine in 250 ml lapte, apoi le zdrobim cu o furculit. Batem oul, adaugam frisca, punem sarea si ardeiul. Prelucram carnea impreuna cu pasta de paine, cu amestecul de ceapa si gem si de ou cu smantana, iar la urma adaugam zeama si coaja de lamiae. Ungem o tava cu margarina si punem in ea compozitia de carne. Presaram deasupra migdalele, intepam cu frunzele de lamaie si prajim in cuptorul preincalzit aprox. 15 minute. Batem ouale impreuna cu lapte, curcuma, sare, ardei, apoi turnam acest amestec peste compozitia de carne prajita pe jumatate. Mai prajim 25-30 de minute.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteAm o gramada de reviste cu retete puse intr-un retetar...si azi vroiam musai sa fac crochetele astea si nu mai stiam in care...
Crochete de cascavalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii