Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna
Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna cu o bucata de slanina taiata si carnaciorul taiat bucati. Se curata, se spala si se taie marunt morcovul, dupa care se pune la fiert. Separat se pun si cartofii la rumenit in putin unt.Se aranjeaza apoi carnea in mijlocul platoului si se orneaza de jur imprejur cu varza, peste care se asaza carnaciorii, langa morcovii si spre capat cartofii.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii