Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna
Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna cu o bucata de slanina taiata si carnaciorul taiat bucati. Se curata, se spala si se taie marunt morcovul, dupa care se pune la fiert. Separat se pun si cartofii la rumenit in putin unt.Se aranjeaza apoi carnea in mijlocul platoului si se orneaza de jur imprejur cu varza, peste care se asaza carnaciorii, langa morcovii si spre capat cartofii.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii