Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gus
Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga si o foaie de dafin. Se marineaza carnea zece ore, dupa care se scoate, se spala in apa rece si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura se rumeneste frumos. Cand este gata, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.
Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Salata din piept pui
Piept de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii