Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi carnea si se unge cu unt
Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi carnea si se unge cu unt. Se introduce in cuptor si se adauga legumele din bait. Se introduce tava in cuptorul incins si se tine friptura 40-50 de minute. Apoi se scoate si se toarna baitul, se lasa la clocotit, se adauga 3-4 linguri de zeama de carne, se sareaza si se pipereaza.
Friptura se inconjoara de pere si se serveste impreuna cu sosul.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Iepure cu ciuperci si smantana Gratar de porc cu vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii