Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sun
Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sunca se taie 4 felii egale, cat jumatate din feliile de ceafa. Se aseaza pe jumatea feliilor de ceafa si se acopera cu cealalta jumatate; se inchid cu ac de carne sau cu scobitoare. Carnea inchisa astfel se da prin faina cu boia, se aseaza in tava unsa cu ulei si se frige pana devine rumena in cuptorul fierbinte.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii