Se curata pasarea, se goleste de intestine si se parleste pe flacara mare. Dupa ce nu mai are puf, se freaca usor cu malai, se spala cu multa apa rece
Se curata pasarea, se goleste de intestine si se parleste pe flacara mare. Dupa ce nu mai are puf, se freaca usor cu malai, se spala cu multa apa rece si se sareaza pe dinauntru si pe dinafara. Se lasa sa stea o ora cu sarea pe el, dupa care se pune intr-o tava de friptura, cu o ceasca de apa si uns cu unt cald.
Merele se curata de coaja, se taie felii groase si se introduc in interiorul curcanului. Se potriveste focul la cuptor si se frige o ora, dupa care se adauga sare, piper boabe si o lingura de coniac, cu care se stropeste curcanul cand se intoarce. Este gata atunci cand a capatat o culoare aurie.
Se serveste la mesele festive, cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte retete culinare:
Pui la cuptor
Pui la rotisor
Cartofi la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii