Friptura de fazan

Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 fazan
  • 2 linguri de unt
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper boabe
  • slanina afumata

Mod de preparare

Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata si se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, restul de unt, piper si putin cimbru. Se frige la foc potrivit o ora, apoi se intoarce pasarea si se adauga vinul. Se continua operatia inca o jumatate de ora, dupa care se scoate friptura si se taie bucati. Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata de muraturi.
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori