Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalz
Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalzit, o stropim cu suc de portocale. Taiem fasii varza si impreuna cu ceapa taiata marunt o calim in ulei. Adaugam 1 dl de suc de portocale si supa de legume si fierbem 15 minute. Condimentam cu sare, piper, putin zahar, adaugam portocalele curatate si taiate rondele si le fierbem impreuna. Servim gasca cu varza si cartofi presarate cu frunze de patrunjel.
Alte retete recomandate
Piept de pui ciuperci
Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii