Gasca se curata, se spala si dupa ce se usca, se unge bine cu unt. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu ceapa taiata in jumatate si cu usturoiul taia
Gasca se curata, se spala si dupa ce se usca, se unge bine cu unt. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu ceapa taiata in jumatate si cu usturoiul taiat feliute mici. Se adauga unt si se pune apoi pe foc mic, la inabusit pana se rumeneste. Se toarna vinul, peste si se introduce vasul la cuptor. Se potriveste la gust de sare si piper si se acopera cu un capac. Se lasa inca jumatate de ora la foc potrivit si se stropeste friptura cu sosul ei, iar daca mai este nevoie se adauga unt deasupra.
Se serveste calda, cu sos.
Alte retete culinare:
Chiftele
Ardei umpluti
Conopida la cuptor cu bacon
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii