Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacu
Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se taie marunt si se adauga in tava cu carne. Se adauga 4 linguri de otet, 4 linguri de apa, piperul, ienibaharul si se pune friptura in cuptorul incins. Se stropeste continuu carnea cu sosul din tava. Dupa ce e gata se scoate friptura si se taie felii. Sosul se mai lasa la scazut si i se mai adauga putina apa si cateva linguri de otet. Dupa ce a dat de cateva ori in clocot se serveste impreuna cu friptura.
Friptura se serveste garnisita cu felii de lamaie si cu garnitura de legume sau orez.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcva invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii