Friptura de iepure cu smantana este o reteta simpla si gustoasa care poate fi servita de Paste. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de iepure, ceapa, ienibahar.
Mancarea cu carne de iepure va fi o intotdeuna o reusita pe masa ta. Intr-o cratita se pune o lingura de untura in care se prajesc usor bucatile de iepure. Se adauga jumatate de pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora.
Daca scade prea mult, se mai adauga o lingura, doua de apa. Faina bine amestecata cu smantana se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15—20 min. Astfel va iesi o friptura de iepure excelenta care poate fi adaugata si in meniul de Paste.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte fripturi recomandare recomandate:
Rulada de iepure
Firptura de vita
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Mi-am dorit o ciorbita de cartofi din aceia buna . Pe la noi prin Ardeal chiar daca nu ai carne la masa -pui o felie...
Ciorba de cartofiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii