Friptura de iepure cu smantana este o reteta simpla si gustoasa care poate fi servita de Paste. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de iepure, ceapa, ienibahar.
Mancarea cu carne de iepure va fi o intotdeuna o reusita pe masa ta. Intr-o cratita se pune o lingura de untura in care se prajesc usor bucatile de iepure. Se adauga jumatate de pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora.
Daca scade prea mult, se mai adauga o lingura, doua de apa. Faina bine amestecata cu smantana se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15—20 min. Astfel va iesi o friptura de iepure excelenta care poate fi adaugata si in meniul de Paste.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte fripturi recomandare recomandate:
Rulada de iepure
Firptura de vita

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii