Marinam carnea, apoi o scoatem si o stergem cu un prosop curat, dupa care se pune intr-o cratita emailata, impreuna cu o ceasca de ulei, o ceasca de
Marinam carnea, apoi o scoatem si o stergem cu un prosop curat, dupa care se pune intr-o cratita emailata, impreuna cu o ceasca de ulei, o ceasca de apa, boabe de piper si sare, precum si costita taiata felii subtiri. Se acopera cratita si se tine pe foc mic sa fiarba inabusit. Se intoarce carnea din cind in cind si se stropeste cu sosul din tava. Cind este gata, se adauga un pahar de smintina peste carne, se mai tine cinci minute pe foc si se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi fierti.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii