Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å
Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia
de ardei.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust. lei o tava sau
un vas pentru cuptor si pui pulpa de miel in forma cu o
ceasca de apa si cateva boabe de piper.
Å¢ii forma in cuptorul fierbinte o ora.
Apoi intorci friptura si o stropesti cu sosul in care s-a facut.
Lasi sa se rumeneasca.
Servesti friptura cu mujdei si smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii