Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å
Se spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia
de ardei.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust. lei o tava sau
un vas pentru cuptor si pui pulpa de miel in forma cu o
ceasca de apa si cateva boabe de piper.
Å¢ii forma in cuptorul fierbinte o ora.
Apoi intorci friptura si o stropesti cu sosul in care s-a facut.
Lasi sa se rumeneasca.
Servesti friptura cu mujdei si smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii