Friptura de miel cu sos barbeque

Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei. Prepararea sosului: Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 antricoate de miel
  • 1 lingura de ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 150ml ketchup
  • 3 linguri de sosla borcan
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.

Prepararea sosului:

Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaugam ceapa si o lasam sa se prajeasca pana se inmoaie si se izeaza usor.

Se adauga ingredientele ramase si se tin pe foc inca 5 minute.

Antricoatele se tin pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte, dupa gust.
Se servesc cu sosul pregatit.

Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc