Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei. Prepararea sosului: Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug
Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.
Prepararea sosului:
Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaugam ceapa si o lasam sa se prajeasca pana se inmoaie si se izeaza usor.
Se adauga ingredientele ramase si se tin pe foc inca 5 minute.
Antricoatele se tin pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte, dupa gust.
Se servesc cu sosul pregatit.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii