Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei. Prepararea sosului: Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug
Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.
Prepararea sosului:
Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaugam ceapa si o lasam sa se prajeasca pana se inmoaie si se izeaza usor.
Se adauga ingredientele ramase si se tin pe foc inca 5 minute.
Antricoatele se tin pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte, dupa gust.
Se servesc cu sosul pregatit.
Alte retete de Pasti :
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Pulpa de miel la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii