Friptura de miel la tava

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa de miel
  • usturoi
  • unt
  • sare
  • piper
  • vin

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.

Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.

Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.

Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.

Pofta buna!

Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Rulada de miel cu spanac,

Friptura de miel coroana,

Miel in crusta de mustar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori