Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand c
Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand cateva boabe de piper si foi de dafin. Se imparte apoi in bucati egale si se prajeste in ulei incins. Usturoiul se curata, se piseaza cu putina sare si se adauga apa. Friptura de miel se aseaza pe un platou, iar deasupra se toarna mujdeiul de usturoi. Vinul alb, piperul, coriandrul, oregano si sare dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute.
retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii