Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand c
Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand cateva boabe de piper si foi de dafin. Se imparte apoi in bucati egale si se prajeste in ulei incins. Usturoiul se curata, se piseaza cu putina sare si se adauga apa. Friptura de miel se aseaza pe un platou, iar deasupra se toarna mujdeiul de usturoi. Vinul alb, piperul, coriandrul, oregano si sare dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute.
retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii