Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava
Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava cu untura. Dupa ce s-a rumenit, se adauga zeama de la marinat. Se scoate friptura, se taie felii si se pune intr-un alt vas. Se presara faina peste untura din tava si se adauga ceapa taiata cat mai marunt. Dupa ce s-a rumenit, se adauga bulionul si se stinge cu vin si cu putina apa calda. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se strecoara peste carne, la care se mai adauga si ciupercile calite in restul de untura.
Se potriveste la gust de piper si sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se serveste.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii