Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de
Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de crema de ardei, apoi fierbem la foc moale, pana se inmoaie. Zeama evaporate se completeaza cu cate putina apa si vin. Daca carnea este moale deja, o feliem si punem feliile una langa alta, intr-un vas termorezistent. Paralel tocam carnea afumata si adaugam smantana pana se ingroasa si o turnam peste feliile de carne. Dupa care, taiem in felii subtiri merele curatate, apoi le punem peste carne. Acoperim cu felii subtiri de cascaval si prajim in cuptor timp de 15 minute.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Spanac cu carne
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelA venit sezonul muraturilor si anul acesta m-am gandit sa pregatesc niste gogosari umpluti, in otet, mai ales ca-mi faceau cu...
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet
Comentarii