Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de
Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de crema de ardei, apoi fierbem la foc moale, pana se inmoaie. Zeama evaporate se completeaza cu cate putina apa si vin. Daca carnea este moale deja, o feliem si punem feliile una langa alta, intr-un vas termorezistent. Paralel tocam carnea afumata si adaugam smantana pana se ingroasa si o turnam peste feliile de carne. Dupa care, taiem in felii subtiri merele curatate, apoi le punem peste carne. Acoperim cu felii subtiri de cascaval si prajim in cuptor timp de 15 minute.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Spanac cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii