Friptura de porc combinata

Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr carne preparata ca pentru carnati
  • 4 felii de jambon fiert
  • 300 gr carne proaspat de porc
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un strat de carne tocata apoi un rand de felii de jambon si un rand de felii de carne, dupa care se presara cu sare si piper. Se face o coca din faina si apa, se intinde o foaie de marimea vasului si se asaza deasupra, apoi se pune capacul peste foaie. Se pune vasul in alt vas mai mare cu apa, se pune pe foc pana incepe sa fiarba, apoi se baga in cuptorul fierbinte, cu tot cu vasul cu apa. Se lasa sa se coaca bine dupa care se conserva 7-8 zile Ia rece.


Se serveste taiat felii.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Ciorba radauteana

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori